• Καλέστε μας +30 210 9321100

Η Dronequest είναι υπερήφανη για την παροχή λύσεων εικονικής περιήγησης αιχμής, με εξαιρετικά προσιτές τιμές, που επιτρέπουν σε κάθε ιδιοκτήτη, ή, κτηματομεσίτη να διαφημίσει το ακίνητό του με ένα virtual tour. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ταξιδεύεις ώρες πηγαίνοντας  στο ακίνητο που σκοπεύετε να αγοράσετε, μόνο για να διαπιστώσετε ότι ήταν χάσιμο χρόνου.

Αντ ‘αυτού … μια εικονική περιήγηση του σπιτιού που σκέφτεστε να αγοράσετε, πριν πάτε φυσικά εκεί, μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ καλή ιδέα για το τι πρόκειται να αγοράσετε, απλά μετακινούμενος εικονικά μέσα στο σπίτι που θέλετε να αγοράσετε, από δωμάτιο σε δωμάτιο … με το ποντίκι του υπολογιστή σας, και από την άνεση του σπιτιού ή του ξενοδοχείου σας.

Πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα από αυτό.

Η συνεχή προσπάθεια της Dronquest, το να δημιουργεί και να προσφέρει πρωτοφανείς τεχνολογίες στην διαφήμηση των ακινήτων, σε συνδυασμό με την αεροφωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση των κατοικιών, ξενοδοχείων και θέρετρων… με drones / UAVs, ( τετράπτερων) μας επέτρεψε να γίνουμε σεβαστός παίκτης στην αγορά της διαφήμισης   ακινήτων.