• Καλέστε μας +30 210 9321100

Τα drones είναι πλέον ένα δημοφιλές εργαλείο για τους υπεύθυνους σχεδιασμού εκδηλώσεων, επειδή μπορούν να καταγράψουν εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από έναν άπειρο αριθμό γωνιών.

Χρησιμοποιώντας τα drones για εμπορικές εκθέσεις, μπορείτε να μετατρέψετε τις συνήθεις προσπάθειες μάρκετινγκ σε αξέχαστες εκστρατείες. Τα drones είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε και να περιηγηθείτε εικονικά σε χώρους εκθέσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το marketing των εκθέσεων που διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους μεγάλης έκτασης ενώ φέρνει σε επικοινωνία κοινό το οποίο βρίσκετε σε απομακρυσμένες περιοχές. Μια περιήγηση με drone θα μπορούσε να σας δώσει μια ρεαλιστική εικόνα του χώρου εκδήλωσης σε αντίθεση με τις φωτογραφίες ή τα συνηθισμένα βίντεο τα οποία μερικές φορές δεν μπορούν, από λήψεις εδάφους. να απεικονίσουν σωστά το μέγεθος της πραγματικότητας .

Τα drones μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για προετοιμασία πριν από την εκδήλωση για τη συλλογή εικόνων του χώρου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο διευκολύνουν τόσο τους πελάτες και τους αρμόδιους για το σχεδιασμό να επιλέξουν την τέλεια περιοχή για ένα γεγονός!

Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα προϊόν αεροφωτογράφισης το οποίο θα δημιουργήσει ενθουσιασμό για την μεγιστοποίηση της συμμετοχής, εκθετών και επισκεπτών, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας, προβάλλοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της έκθεσης.