• Καλέστε μας +30 210 9321100

H Dronequest IKE συμβάλλει στην προώθηση πωλήσεων των κότερων

 

H  Dronequest  IKE  παρέχει   αεροφωτογραφίσεις και  εικονική περιήγηση 360 ° ώστε να προβάλει κατάλληλα την ομορφιά του σκάφους ,προκειμένου να  προωθήσει και να ενισχύσει τις πωλήσεις και τις ενοικιάσεις  των γιοτ   και των  ιστιοπλοϊκών σκαφών. Επίσης   στο ναυπηγείο  παρακολουθούμε την εξέλιξη κατασκευής του σκάφους  μέσω  επαναλαμβανόμενης φωτογράφισης 360 °  σε  διαφορετικά  χρονικά διαστήματα . Ένας τέλειος και μοναδικός τρόπος για να παρουσιάζεται  περιοδικά στον ιδιοκτήτη του σκάφους  την εξέλιξη κατασκευής.

Μοιραζόμαστε το ίδιο  πάθος  και  αγάπη για την θάλασσα και  την ομορφιά  των super  yacht  ενώ  ως   διπλωματούχοι καπετάνιοι   διαθέτουμε  μια σειρά εμπειριών και γνώσεων πολύ πιο πέρα ​​από οποιονδήποτε άλλον στη βιομηχανία. .Έχοντας παρευρεθεί στην κατασκευή θαλαμηγών αλλά και   εργαστεί   σε γιοτ  και  ιστιοπλοϊκά      έχουμε την εμπειρία    να  γνωρίζουμε   ποια  σημεία  σχεδίασης και μηχανικής  του  σκάφους ενεργοποιούν   τα  συναισθήματα των  αγοραστών  ώστε  να παρουσιαστούν ανάλογα στην διαφημιστική σας εκστρατεία

Η προσέγγισή  των κινηματογραφιστών μας  είναι  να αναδειχθεί η  μοναδικότητα, και η γοητεία  σχεδίασης καθώς και η   τεχνολογία  που  διαθέτει το σκάφος  μέσω υποβλητικών και συναισθηματικών εικόνων,  επισημαίνοντας την κορυφαία ποιότητα της κατασκευής, τον πλούτο των υλικών, τη δύναμη και την κομψότητα των γραμμών   του  σκάφους  .

 

Σε συνδυασμό με την μουσική και το κινηματογραφικό στυλ επεξεργασίας δημιουργούμε  ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ  όπου ήχος και  εικόνα παρουσιάζονται  σαν ένα αφήγημα το  οποίο  έχει σκοπό  να δημιουργήσει στο  κοινό σας  ισχυρά συναισθήματα , βιώνοντος την ομορφιά του  σκάφους   και να κάνουν αξέχαστη την  καταχώριση σας .

Οι  στατιστικές  της Google δείχνουν ότι ένα σκάφος καταχωρημένο με ένα video  έχει περίπου 20 τοις εκατό πιθανότητες να πουληθεί ταχύτερα .

Η  βασική δεξιότητα της Dronequest  είναι να σχεδιάσει και να οδηγήσει  το αγοραστικό  κοινό στην αγορά η την ενοικίαση του σκάφους  μέσα από  δημιουργικά προκλητικές οπτικές ακολουθίες  καλύπτοντας  ταυτόχρονα  και  τις προσδοκίες κόστους των πελατών μας

Επισκεφτείτε  την ιστοσελίδα    της εταιρείας  μας  στην διεύθυνση  http://www.dronequest.gr/boatyard/    όπου θα δείτε δείγματα της δουλειάς μας σχετικά με την αεροφωτογράφιση  των κότερων αλλά και την εικονικής περιήγησης (virtual-tour ) εντός και εκτός του κότερου .

 

About the Author

One thought on “H Dronequest IKE συμβάλλει στην προώθηση πωλήσεων των κότερων

Leave a Reply