• Καλέστε μας +30 210 9321100
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια του 360 Virtual Tour

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια του 360 Virtual Tour

 

Η εικονική περιήγηση   360 μοιρών, το γνωστό πλέον σε όλους μας Virtual Tour 360 ° αποτελεί  μια εντυπωσιακή τεχνολογία η οποία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη να προβάλουν με τον καλύτερο και ελκυστικότερο τρόπο τις εσωτερικές ή/και εξωτερικές εγκαταστάσεις τους.

Σχεδόν κάθε επιχείρηση που διαθέτει   κατάστημα ή γραφείο θα επωφεληθεί από μια εικονική περιήγηση   υψηλής ευκρίνειας, στις οποίες περιλαμβάνονται :

 • Πωλήσεις Ακίνητων
 • Ενοικιάσεως Ακινήτων
 • Επιχειρήσεις λιανικής
 • Βιομηχανικές επιχειρήσεις
 • Ξενοδοχεία, Θέρετρα & Καζίνο
 • Εγκαταστάσεις αναψυχής
 • Μουσεία, ιστορικοί τόποι
 • Εστιατόρια, Clubs
 • Yachts, κρουαζιερόπλοια, αεροσκάφη

Δείτε ένα παράδειγμα από μια εικονική περιήγηση  για Real estate:

http://www.dronequest.gr/virtual-tours/

To virtual tour 360 °,επιτρέπει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας  να  περιηγηθεί εικονικά και  διαδραστικά στο  χώρο   σαν να ήταν εκεί ως εικονικός  ταξιδιώτης πριν να γίνει  πραγματικός !

Είναι αρκετά εύκολο να κατανοήσουμε την απλή λογική πίσω από την αποτελεσματικότητα αυτής της εικονικής περιήγησης. Οι εικονικές περιηγήσεις κάνουν περισσότερους πελάτες να επισκέπτονται πιο συχνά και να παρατείνουν την  διάρκεια παραμονής στο ιστότοπό   σας καθώς περνούν από αυτήν την επιλογή εικονικής περιήγησης. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να δημιουργείτε μια ευκαιρία  για και την αύξηση των πωλήσεων.

Τα πλεονεκτήματα  χρήσης της  Εικονικής Περιήγησης στον τομέα  της προβολής των ακινήτων και  εν γένει των επιχειρήσεων  είναι   πάρα πολλά από τα οποία  ξεχωρίζουν κυρίως τα κατωθι :

 1. Η εικονική περιήγηση 360 είναι ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ για οποιαδήποτε επιχείρηση που υποδέχεται τους πελάτες μέσα στο χώρο της καθώς από έρευνα  που διεξήχθη το  67% των ερωτηθέντων  θέλουν περισσότερες εικονικές περιηγήσεις σε καταχωρίσεις επιχειρήσεων.
 2. Ασύγκριτα υψηλή ευκρίνεια και  επιπρόσθετα δυνατότητα  χρήσης  zoom  με αποτέλεσμα την  ξεκάθαρη οπτική πληροφορία, που βάση μελετών παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην τελική λήψη αποφάσεων.
 3. Ρεαλιστική απεικόνιση της επιχειρησης σας , ώστε  ο ενδιαφερόμενος καταλήγει σε ολοκληρωμένα συμπεράσματα.
 4. Λόγω της άρτιας παρουσίασης 360°   προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με  την επιχείρηση του που προβάλλεται   με παραδοσιακούς τρόπους (φωτογραφίες).
 5. Μεγαλύτερος χρόνος παραμονής για τον επισκέπτη στο site ή την Facebook page που διαθέτει εικονική περιήγηση.
 6. Εκτός της ιστοσελίδας, το 360 °ενσωματώνεται και στην σελίδα του   Facebook
 7. Ενσωμάτωση διαδραστικών σημείων πληροφόρησης ώστε  ο επισκέπτης να  αντλεί  επιπλέον πληροφορίες. επιπρόσθετες  πληροφορίες  για την επιχείρηση σας  .
 8. Πολλαπλά σημεία μετάβασης , δυνατότητα πλοήγησης πατώντας σε διάφορα σημεία μέσα στην εικονική περιήγηση Ο χρήστης έχει τον έλεγχο και την επιλογή σχετικά με τους χώρους που θέλει να εξερευνήσει
 9. Καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της αναζήτησης στη Google, λόγω της αύξησης της επισκεψιμότητας και του χρόνου παραμονής στη σελίδα της προβεβλημένης επιχείρησης .
 10. Καθώς ο χρόνος είναι χρήμα , με την εικονική περιήγηση οι δυνητικοί  πελάτες εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο

Η λειτουργία της Εικονικής Περιήγησης είναι πολύ απλή. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο χώρο  κατά 360 ° και να μετακινηθεί με χρήση hotlinks   σε γειτονικά σημεία,  εγκαινιάζοντας αυτή τη νέα αφηγηματική μέθοδο του χώρου προβολής .

Αναμφισβήτητα, η εικονική πραγματικότητα 360 °  αναδύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο  του ψηφιακού  marketing    για την προβολή  επιχειρήσεων όπως  ακίνητα , ξενοδοχεία, yaght  κλπ

Σύμφωνα με την Google “Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών

Λένε ότι μια εικόνα είναι  χίλιες λέξεις. Η εικονική πραγματικότητα σάς επιτρέπει να ζήσετε αυτές τις χιλιάδες λέξεις!

About the Author

One thought on “Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια του 360 Virtual Tour

 1. DroneEditor - Δεκέμβριος 8, 2017 at 9:33 μμ

  Πολύ καλό άρθρο, Σπύρο …. και ιδιαίτερα χρήσιμο, για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν με ποιοτική προώθηση και εκμετάλευση του ακινήτου τους.

  Reply

Leave a Reply